Terug naar het overzicht

Steltloper Ertskade

44 km

AmsterdamHet gebouw Steltloper is een ranke woontoren met totaal 126 huurappartementen en 88 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Het gebouw staat deels in het water. Op het land rust Steltloper op 12 meter hoge kolommen.

Het gebouw is verdeeld in een aantal type appartementen. Er zijn zowel twee-, drie als vierkamer woningen in het complex aanwezig. Elk appartement beschikt over een open keuken met inbouwapparatuur, apart toilet, ruime badkamer met inloopdouche, een slaapkamer en een inpandige berging voor wasmachine en droger. Daarnaast is ieder appartement voorzien van een balkon. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van radiatoren/convectoren en een kamerthermostaat. Ventilatie geschiedt via natuurlijke toevoer en mechanische afvoer op basis van CO2-regeling en de woning heeft een videofoon.

Tot slot hebben de appartementen naast de inpandige berging tevens een extra berging in de kelder of op de 1e verdieping. Ook is er in de kelder een grote afsluitbare fietsenstalling aanwezig.

Person Nieuws
Person Werkzaamheden
Person Melden
Person Informatie