Geachte bewoners,

Hierbij willen wij u informeren dat bij het appartementengebouw 'Floor' een appartement beschikbaar is, namelijk de Wibautstraat 66X.


Fantastisch ruim en licht appartement in Amsterdam!

In het appartementengebouw 'Floor' kunt u stijlvol wonen op één van de meest gewilde plekken van Amsterdam . Het appartement beschikt over 1 slaapkamer en een ruime woonkamer. De grote woonkamer heeft een open keuken en  is van alle inbouwapparatuur voorzien. Bij de huur is een luxe afgewerkte badkamer tevens heb je ook een praktische berging met ruimte voor je wasmachine en droger. Het appartement wordt kaal opgeleverd . De eerste afbeeldingen zijn impressie beelden .

In de Wibautstraat beland je in één van de hotspots van Amsterdam. Op loopafstand van de Wibaut bevinden zich diverse gezellige lunchrooms een restaurants . Pak je de fiets dan ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van de Pijp, waar je op de Albert Cuyp markt o.a. terecht kunt voor je verse groente en fruit. Voor je andere dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn. Deze zit gevestigd op de begane grond van Floor. Voor je deur stopt de metro naar het centrum en op enkele minuten fietsen vind je treinstation Amstel.De huurvoorwaarden

Men dient per maand minimaal 3,5 X de maandhuur bruto per maand te verdienen. Tevens dient er een waarborgsom te worden afgegeven ter grootte van 2 maanden huur, indien er geen sprake is van een vaste arbeidsovereenkomst of indien u zelfstandig ondernemer bent. De woning wordt voor minimaal 1 jaar verhuurd en is niet geschikt voor studenten.
Informatie 

Meer informatie over de Wibautstraat 66X kunt u vinden op funda en in de brochure onderaan het nieuwsartikel.

Contact

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via e-mail vastgoedmanagement@fris.nl  of bel ons: 020-3017730

 


Wibautstraat 66X Wibautstraat 66X


Laatste update 21/08/2020
MEET AMY